Ajax Tag (3 Pack)
  • Ajax Tag (3 Pack)
  • Ajax Tag (3 Pack)

Ajax Tag (3 Pack)

€ 16,49

De Ajax SpaceControl is een draadloze afstandsbediening waarmee het systeem kan worden in en uit geschakeld. Ook is de afstandsbediening voorzien van een paniekknop.

Kleur
  • Wit
  • Zwart
Aantal
Op Voorraad

Ajax Tag (3 Pack)

Snelle toegang tot het beveiligingssysteem

Om het beveiligingssysteem uit te stellen, presenteer je Tag/Kaart gewoon aan de lezer op het Keypad/Plus. Met deze beveiligde Tag/Kaart kunt u het systeem in- en uitschakelen zonder wachtwoord, gebruikersaccount en toegang tot de Ajax-app.

Gegevensbescherming van het hoogste niveau

KeyPad Plus is voorzien van de DESFire®-technologie om gebruikers snel en veilig te identificeren. Het is de beste contactloze oplossing in zijn klasse om de gebruiker te identificeren met een kaart of sleutelhanger.

DESFire® is gebaseerd op de internationale iso 14443-norm en combineert uitgebreide 128-bits codering en kopieerbeveiliging. Deze technologie wordt ook gebruikt in transportsystemen van Europese hoofdsteden en toegangssystemen bij NASA.

Volledige controle in de app

In de app kunt u de naam en toegangsmachtigingen voor elke sleutelhanger instellen. U weet altijd wie en wanneer u de beveiligingsmodus hebt gewijzigd- elke actie wordt vastgelegd in het gebeurtenislogboek. Een systeembeheerder kan tagtoegangsmachtigingen in realtime intrekken of beperken.

LET OP: Mifare tags gaan enkel in combinatie met een KEYPAD PLUS welke voorzien is van RFID lezer.

 De basis van het systeem is ten aller tijden inclusief HUB, keypad plus ondersteunt door: Hub, Hub Plus, Hub 2, Hub2 +, ReX, ocBridge Plus en uartBridge.

57-Wit

Specifieke referenties

  • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
  • Omschrijving

    Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

  • Klik hier om meer details te krijgen