Ajax Hub White
 • Ajax Hub White
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus
 • Ajax Hub Plus

Ajax Hub Plus

€ 288,76

Ajax Hub Plus, verkrijgbaar in wit en zwart, panel only, tot 150 apparaten, 99 gebruikers. Communicatie: Ethernet, Wi-Fi, 2G, 3G. Incl. Batterij back-up 2Ah.

Kleur
 • Wit
 • Zwart
Aantal
Op voorraad

Ajax Hub Plus 2G, 3G

De Ajax hub plus heeft een LAN aansluiting voor de directe internetverbinding, 2x GSM kiezer 2G en 3G en daarnaast kan de hub ook via WiFi verbonden worden met het bestaande WiFi netwerk. Wij adviseren de Ajax hub plus altijd te verbinden met het LAN via een bedrade aansluiting. De draadloze componenten van Ajax hebben een zeer groot bereik waardoor de Ajax hub plus altijd bij de internet router geplaatst kan worden. Op de Ajax hub plus kunnen in totaal 150 componenten en 99 gebruikers worden ingeleerd.

LET OP: De motioncam, motioncam outdoor, dualprotect en Keypad+ werken niet op de Ajax Hub +. 

Ajax Hub Plus, verkrijgbaar in de kleur wit en zwart, panel only, tot 150 apparaten, 99 gebruikers. Communicatie: Ethernet, Wi-Fi, 2G, 3G. Incl. Batterij back-up 2Ah. Intelligent bedieningspaneel van de tweede generatie met vier communicatiekanalen, een nieuwe krachtige processor, een verdrievoudigde RAM-capaciteit en een verdubbelde capaciteit van het flashgeheugen. De Hub Plus controleert de werking van alle Ajax-detectoren en waarschuwt direct de eigenaar en het beveiligingsbedrijf. Gebruikt wifi, ethernet, WCDMA en gsm om een alarm te versturen naar de centrale en de eigenaar van het systeem. Stuurt een melding in geval van stroomuitval en werkt tot 16 uur met de reservebatterij. Controleert de functionaliteit van de detectoren ten minste elke 12 seconden. Maximaal aantal apparaten dat op de hub is aangesloten: 150. Videobewaking: Tot 50 camera's of DVR's. Maximaal aantal gebruikers: 99. Maximaal aantal kamers: 50. Maximaal aantal groepen: 25. Communicatiekanalen: Ethernet, Wi-Fi 2.4 GHz, 2G, 3G. Communicatie met het CMS: Contact ID, SIA. Afmetingen: 163x163x36mm. Gewicht: 350gr.

Ajax Hub is een intelligent bedieningspaneel generatie 2. Het apparaat stuurt alle detectoren aan en stuurt zo nodig direct een alarmsignaal naar de beheerder of het centrale meldpunt. De Ajax Hub Plus heeft een krachtiger processor, drievoudige RAM-capaciteit en dubbele flash geheugen capaciteit.

De Ajax Hub zorgt voor authenticatie van de gebruiker om vervalsing te voorkomen, jamming wordt gedetecteerd, sabotage van het alarm wordt gedetecteerd. Het systeem is beschermd tegen virussen op software niveau.

De Ajax Hub maakt gebruik van 4 communicatie kanalen: GSM, Ethernet, Wi-Fi en WCDMA om alarmen naar het CMS en de beheerder te versturen. Wanneer de stroom onverhoopt uitvalt werkt de hub nog 16-uur de batterij functioneert als back-up. Het systeem controleert de detectoren iedere 12 seconden op functionaliteit.

Het systeem is eenvoudig te configureren via de mobiele app. De detectoren zijn binnen een aantal klikken verbonden en eenvoudig gemonteerd door middel van de montagebeugel.

Het systeem reageert binnen een seconde bij gevaar en geeft gegarandeerd melding bij gevaar.

Verschillen tabel Ajax Hub Plus & Ajax Hub:

Verschillen tussen de
Ajax Hub Plus & Ajax Hub

Ajax Hub Plus +

Ajax Hub 

Groepen

25

9

Gebruikers

99

50

Apparaten

150

100

Bewakings camera's 

50

10

Backup Batterij

16 uur

15 uur

Specificaties:

Geschikt voor in totaal 150 componenten en 64 scenarios
Support tot wel 5 repeaters (Ajax rex)
Ondersteund 2G en 3G
Kan verbonden worden via LAN en WiFi
Ondersteund tot wel 150 componenten.

51-2-wit

Specifieke referenties

ean13
0856963007460
Nieuw product
 • Naam : 14 Dagen retourbeleid - 2 Jaar garantie
 • Omschrijving

  Wij nemen enkel goederen retour die in originele staat verkeren met bijbehorende accessoires. Gesealde producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

 • Klik hier om meer details te krijgen